Forum

Powrót Po upływie 3 miesięcy system automatycznie usunie pliki dodane do postępowania/konkursu.

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Zamieściłem ogłoszenie o zawarciu umowy.
I dostałem zwrotkę:
Postępowanie/konkurs nr duże-bla-bla-bala-bla zmieniło status na Zawarta umowa.
Po upływie 3 miesięcy system automatycznie usunie pliki dodane do postępowania/konkursu.
Aby nie utracić plików, należy je zapisać w wewnętrznych zasobach.

Rozumiem, że ogłoszenie nie jest traktowane jak dokumentacja postępowania, prowadzonego na platformie?
Pytam, bo po chłopakach oczekuję wszystkiego najgorszego.
A ogłoszenia i tak ściągam i dorzucam do strony postępowania a tam mają mi archiwizować "nawiekiwieków"
BTW: kolejny argument, żeby korzystać z komercyjnych :-(
Zamieściłem ogłoszenie o zawarciu umowy. I dostałem zwrotkę: Postępowanie/konkurs nr duże-bla-bla-bala-bla zmieniło status na Zawarta umowa. Po upływie 3 miesięcy system automatycznie usunie pliki dodane do postępowania/konkursu. Aby nie utracić plików, należy je zapisać w wewnętrznych zasobach. Rozumiem, że ogłoszenie nie jest traktowane jak dokumentacja postępowania, prowadzonego na platformie? Pytam, bo po chłopakach oczekuję wszystkiego najgorszego. A ogłoszenia i tak ściągam i dorzucam do strony postępowania a tam mają mi archiwizować "nawiekiwieków" BTW: kolejny argument, żeby korzystać z komercyjnych :-(
0
2021-12-02 12:05 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

też tak robię ale chyba ogłoszenie to nie plik dodany w postępowaniu lecz któż to wie co oni wymyślili :)))
też tak robię ale chyba ogłoszenie to nie plik dodany w postępowaniu lecz któż to wie co oni wymyślili :)))
0
2021-12-02 14:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy