Forum

Powrót Brak informacji w informacji o unieważnieniu postępowania

A.

Aleksandra .....

0

Witam, po 2 miesiącach od unieważnienia postępowania z powodu ofert przewyższających kwotę przeznaczona na sfinansowanie zamówienia, dopatrzyliśmy się że w informacji o unieważnieniu postępowania nie ma informacji o odrzuceniu oferty, która mieściła się w kwocie. Oferta zawierała 2 kwoty, była niepodpisana, nie była zabezpieczona wadium itp. Czy mogę jakoś teraz sprostować tą sytuację? Wynik postępowania się nie zmienia, co nie zmienia faktu, że błąd został niestety popełniony. Proszę o pomoc
Witam, po 2 miesiącach od unieważnienia postępowania z powodu ofert przewyższających kwotę przeznaczona na sfinansowanie zamówienia, dopatrzyliśmy się że w informacji o unieważnieniu postępowania nie ma informacji o odrzuceniu oferty, która mieściła się w kwocie. Oferta zawierała 2 kwoty, była niepodpisana, nie była zabezpieczona wadium itp. Czy mogę jakoś teraz sprostować tą sytuację? Wynik postępowania się nie zmienia, co nie zmienia faktu, że błąd został niestety popełniony. Proszę o pomoc
0
2021-12-02 12:44 0

K.

Katarzyna .....

88

Cofnęłabym czynność unieważnienia - powołując się na zaniechanie czynności przez Zamawiającego i dopiero wtedy dokonała ponownie czynności odrzucenia oferty i unieważnienia.
Edit. Widzę, że to było 2 miesiące temu. :( Kurcze, myślę, że teraz już bym nie ruszała. Napisała sobie notatkę w razie kontroli - że odrzucenie tej oferty nie wpłynęłoby na wynik.
Cofnęłabym czynność unieważnienia - powołując się na zaniechanie czynności przez Zamawiającego i dopiero wtedy dokonała ponownie czynności odrzucenia oferty i unieważnienia. Edit. Widzę, że to było 2 miesiące temu. :( Kurcze, myślę, że teraz już bym nie ruszała. Napisała sobie notatkę w razie kontroli - że odrzucenie tej oferty nie wpłynęłoby na wynik.
0
2021-12-02 12:47 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy