Forum

Powrót PROTOKÓŁ - punkt 6

M.

Magda .....

7

Moi Drodzy, siadłam do protokołu - pierwszy raz w życiu. ( klasyczny - tryb: przetarg nieograniczony).
Wyjaśnijcie mi, co powinnam lub czy wgl powinnam uzupełniać w punkcie 6, który przedstawia się w protokole następująco:
6. Ogłoszenia informacyjne o planowanych
 zamówieniach klasycznych
zamówieniach sektorowych

Informacja o zamówieniu/umowie ramowej nie została zawarta została zawarta we wstępnym w okresowym

ogłoszeniu informacyjnym o planowanych zamówieniach opublikowanym w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej, dalej „Dz. Urz. UE”: …. /S … - …. z dnia ......……………….. r.

2. Informacja o zamówieniu/umowie ramowej nie została zawarta została zawarta
we wstępnym w okresowym

ogłoszeniu informacyjnym zamieszczonym na stronie internetowej w dniu ........ r.
Ogłoszenie o profilu nabywcy zostało opublikowane w Dz. Urz. UE: 2021/S .....-.......- z dnia .......r.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Moi Drodzy, siadłam do protokołu - pierwszy raz w życiu. ( klasyczny - tryb: przetarg nieograniczony). Wyjaśnijcie mi, co powinnam lub czy wgl powinnam uzupełniać w punkcie 6, który przedstawia się w protokole następująco: 6. Ogłoszenia informacyjne o planowanych  zamówieniach klasycznych zamówieniach sektorowych Informacja o zamówieniu/umowie ramowej nie została zawarta została zawarta we wstępnym w okresowym ogłoszeniu informacyjnym o planowanych zamówieniach opublikowanym w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej, dalej „Dz. Urz. UE”: …. /S … - …. z dnia ......……………….. r. 2. Informacja o zamówieniu/umowie ramowej nie została zawarta została zawarta we wstępnym w okresowym ogłoszeniu informacyjnym zamieszczonym na stronie internetowej w dniu ........ r. Ogłoszenie o profilu nabywcy zostało opublikowane w Dz. Urz. UE: 2021/S .....-.......- z dnia .......r. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
0
2021-12-03 23:31 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Jak u siebie wypełniam ten protokół to zaznaczam dwie opcje "że nie została zawarta".
Jak u siebie wypełniam ten protokół to zaznaczam dwie opcje "że nie została zawarta".
0
2021-12-04 08:38 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy