Forum

Powrót Unieważnienie postępowania a ceny jednostkowe w formularzu oferty

A.

Anna .....

0

Dzień dobry,
Mam sytuację w której formularz ofertowy zawiera tylko ceny jednostkowe za poszczególną usługę. (6 pozycji jednostkowych). Nie ma w formularzu podsumowania ceny oferty ogółem. Opis przedmiotu zamówienia zawiera szacowane ilości poszczególnych usług. Czy wobec tego można unieważnić postępowanie w przypadku gdy mnożąc ceny jednostkowe z oferty i przewidywane ilości z OPZ poszczególnych usług dają kwotę która przewyższa tą jaką zamawiający może przeznaczyć na realizację????
Cena jednostkowa jednej z usług o kluczowym znaczeniu dla całego zadania jest dużo za duża. Co można zrobić w takiej sytuacji????
Czy muszę wybrać tą ofertę???? dodatkowo jest tylko jedna oferta.
Dzień dobry, Mam sytuację w której formularz ofertowy zawiera tylko ceny jednostkowe za poszczególną usługę. (6 pozycji jednostkowych). Nie ma w formularzu podsumowania ceny oferty ogółem. Opis przedmiotu zamówienia zawiera szacowane ilości poszczególnych usług. Czy wobec tego można unieważnić postępowanie w przypadku gdy mnożąc ceny jednostkowe z oferty i przewidywane ilości z OPZ poszczególnych usług dają kwotę która przewyższa tą jaką zamawiający może przeznaczyć na realizację???? Cena jednostkowa jednej z usług o kluczowym znaczeniu dla całego zadania jest dużo za duża. Co można zrobić w takiej sytuacji???? Czy muszę wybrać tą ofertę???? dodatkowo jest tylko jedna oferta.
0
2021-12-08 11:08 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

To w takim przypadku jak dokonuje się oceny ofert? Jeżeli nie było podziału na części to powinna być łączna cena brutto
To w takim przypadku jak dokonuje się oceny ofert? Jeżeli nie było podziału na części to powinna być łączna cena brutto
0
2021-12-08 11:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy