Forum

Powrót Załącznik nie podpisany elektronicznie.

J.

Joanna .....

4

Witam.
1, Proszę o podpowiedź co zrobić, gdy w ofercie nie mam podpisanego jednego załącznika (certyfikatu) podpisem elektronicznym.
2,Gdy certyfikat stracił ważność w czasie weryfikacji (zweryfikowano warunkowo pozytywnie -pisze).
Dziękuję.
Witam. 1, Proszę o podpowiedź co zrobić, gdy w ofercie nie mam podpisanego jednego załącznika (certyfikatu) podpisem elektronicznym. 2,Gdy certyfikat stracił ważność w czasie weryfikacji (zweryfikowano warunkowo pozytywnie -pisze). Dziękuję.
0
2021-12-13 13:38 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Rozumiem, że certyfikat jako przedmiotowy środek dowodowy?
Jeżeli przewidywałaś uzupełnienie i nie stanowi on podstawy do przyznawania punktów w kryterium oceny ofert- wezwać do uzupełnienia.
Jeżeli nie przewidywałaś lub na podstawie tego certyfikatu przyznajesz punkty - oferta chyba do odrzucenia (albo 0 pkt - w zależności jak to opisane w swz).
Ale mogłem czegoś nie zrozumieć.
Rozumiem, że certyfikat jako przedmiotowy środek dowodowy? Jeżeli przewidywałaś uzupełnienie i nie stanowi on podstawy do przyznawania punktów w kryterium oceny ofert- wezwać do uzupełnienia. Jeżeli nie przewidywałaś lub na podstawie tego certyfikatu przyznajesz punkty - oferta chyba do odrzucenia (albo 0 pkt - w zależności jak to opisane w swz). Ale mogłem czegoś nie zrozumieć.
0
2021-12-13 13:47 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy