Forum

Powrót Zamieszczenie ogłoszenia po 48 godzinach od przekazania Urzędowi PUE

A.

Anna .....

Fachowiec 145

Mój pierwszy raz. Zamieszczenie ogłoszenia po 48 godzinach od przekazania Urzędowi PUE. Art. 88 ust 3 cytuję - Od tej zasady został wprowadzony wyjątek, w sytuacji gdy zamawiający nie został powiadomiony o publikacji ogłoszenia w terminie 48 godzin od potwierdzenia przez UPUE otrzymania tego ogłoszenia. W takim przypadku zamawiający może jako pierwsze upublicznić ogłoszenie na stronie internetowej prowadzonego postępowania lub w innych miejscach.
Wysłałam dnia 20-ego grudnia o godz. 13:10. Więc mogę na stronie prowadzonego postępownia zamieścić 22 grudnia po godz. 13:10 ogłoszenie i SW. I czy SWZ też.
A tak apropo to nigdy nie dostaję powiadomienia o publikacji wcześniej niż po 5-ciu dniach
Mój pierwszy raz. Zamieszczenie ogłoszenia po 48 godzinach od przekazania Urzędowi PUE. Art. 88 ust 3 cytuję - Od tej zasady został wprowadzony wyjątek, w sytuacji gdy zamawiający nie został powiadomiony o publikacji ogłoszenia w terminie 48 godzin od potwierdzenia przez UPUE otrzymania tego ogłoszenia. W takim przypadku zamawiający może jako pierwsze upublicznić ogłoszenie na stronie internetowej prowadzonego postępowania lub w innych miejscach. Wysłałam dnia 20-ego grudnia o godz. 13:10. Więc mogę na stronie prowadzonego postępownia zamieścić 22 grudnia po godz. 13:10 ogłoszenie i SW. I czy SWZ też. A tak apropo to nigdy nie dostaję powiadomienia o publikacji wcześniej niż po 5-ciu dniach
0
2021-12-20 13:48 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

tak, UZP zamieściło opinie na ten temat z przykładem (drugi kafelek od góry)
https://www.uzp.gov.pl/nowe-pzp/interpretacje/nowe-pzp-w-pytaniach-i-odpowiedziach
tak, UZP zamieściło opinie na ten temat z przykładem (drugi kafelek od góry) https://www.uzp.gov.pl/nowe-pzp/interpretacje/nowe-pzp-w-pytaniach-i-odpowiedziach
0
2021-12-20 14:00 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy