Forum

Powrót postępownie tryb podstawowy - co zrobić....

N.

Nina .....

26

Proszę o radę, w ramach postępowania tryb podstawowy, wpłynęły ofert (energii), oferty przekraczały próg unijny. Mimo tego zdecydowaliśmy o kontynuacji postępowania. wezwaliśmy najkorzystniejszego do złożenia podmiotowych środków dowodowych, Wykonawca w wyznaczonym terminie nie złożył dok.. Telefonicznie podpytałam innych czy są gotowi podpisać umowę za cenę zaoferowana z FO, wszyscy odmówili. Nie było wadium Teraz pytanie co zrobić:
1. Unieważnić z braku wystarczających środków
2. unieważnić wada niemożliwa do usunięcia - złe szacowanie
3. odrzucić ofertę Wykonawcy który na wezwanie nie złożył podmiotowych środków dowodowych i wzywać kolejnych z listy (i tak wiem ze nie podpiszą umowy).
Proszę o radę, w ramach postępowania tryb podstawowy, wpłynęły ofert (energii), oferty przekraczały próg unijny. Mimo tego zdecydowaliśmy o kontynuacji postępowania. wezwaliśmy najkorzystniejszego do złożenia podmiotowych środków dowodowych, Wykonawca w wyznaczonym terminie nie złożył dok.. Telefonicznie podpytałam innych czy są gotowi podpisać umowę za cenę zaoferowana z FO, wszyscy odmówili. Nie było wadium Teraz pytanie co zrobić: 1. Unieważnić z braku wystarczających środków 2. unieważnić wada niemożliwa do usunięcia - złe szacowanie 3. odrzucić ofertę Wykonawcy który na wezwanie nie złożył podmiotowych środków dowodowych i wzywać kolejnych z listy (i tak wiem ze nie podpiszą umowy).
0
2021-12-23 10:26 0

M.

Magdalena .....

Fachowiec 109

Ja bym odrzuciła i wezwała kolejnego.
Ja bym odrzuciła i wezwała kolejnego.
0
2021-12-23 10:32 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy