Forum

Powrót wadium

A.

Anna .....

32

Witam,
Czy ktoś mnie poratuje zapisami dotyczącymi wadium? W jakiej formie należy złożyć wadium złożone w gwarancji bankowej?
Witam, Czy ktoś mnie poratuje zapisami dotyczącymi wadium? W jakiej formie należy złożyć wadium złożone w gwarancji bankowej?
0
2021-12-23 13:19 0

Ł.

Łukasz .....

37

Ja przy swojej drobnicy mam tylko tyle "Jeżeli wadium jest wnoszone w formie gwarancji lub poręczenia, o których mowa w ust. (powyżej). wykonawca przekazuje zamawiającemu oryginał gwarancji lub poręczenia, w postaci elektronicznej" ale wiem że warto to uzupełnić o zapisy wynikające z prawa bankowego - ale jeszcze poczekaj na fachowców
Ja przy swojej drobnicy mam tylko tyle "Jeżeli wadium jest wnoszone w formie gwarancji lub poręczenia, o których mowa w ust. (powyżej). wykonawca przekazuje zamawiającemu oryginał gwarancji lub poręczenia, w postaci elektronicznej" ale wiem że warto to uzupełnić o zapisy wynikające z prawa bankowego - ale jeszcze poczekaj na fachowców
0
2021-12-23 13:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy