Forum

Powrót Przechowywanie danych osobowych zgodnie z Pzp

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Okres przechowywania danych osobowych w związku z udziałem w postepowaniu i w związku z wykonaniem umowy - jak macie w informacji Rodo? Spotkałam się z różnymi okresami - 4, 5 i 10 lat. A u mnie twierdzą, że zgodnie z przepisami o archiwizacji to 25 lat...
Okres przechowywania danych osobowych w związku z udziałem w postepowaniu i w związku z wykonaniem umowy - jak macie w informacji Rodo? Spotkałam się z różnymi okresami - 4, 5 i 10 lat. A u mnie twierdzą, że zgodnie z przepisami o archiwizacji to 25 lat...
0
2021-12-29 07:57 0

M.

Magdalena .....

Fachowiec 109

U mnie jest:
Dane osobowe będą przechowywane przez okres obowiązywania umowy a następnie przez okres co najmniej 5 lat zgodnie z przepisami dotyczącymi archiwizacji.
A wynika to z załącznika do instrukcji kancelaryjnej - jednolitego rzeczowego wykazu akt, gdzie okres przechowywania określony został na 5 lat
U mnie jest: Dane osobowe będą przechowywane przez okres obowiązywania umowy a następnie przez okres co najmniej 5 lat zgodnie z przepisami dotyczącymi archiwizacji. A wynika to z załącznika do instrukcji kancelaryjnej - jednolitego rzeczowego wykazu akt, gdzie okres przechowywania określony został na 5 lat
0
2021-12-29 08:14 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy