Forum

Powrót Ogłosznie o wyniku postępownaia - zamówienie - zamówienie z wolenj ręki na podstawie art. 214 ust. 1 pkt. 12 UPZP

K.

Katarzyna .....

28

Dotyczy zamówienia in-house powyżej progów unijnych.
Mam problem z zatwierdzeniem i wysłaniem do publikacji ogłoszenia o wyniku postępowania na platformie e-Zamówienia.
Ogłoszenie o zamiarze zawarcia umowy zostało opublikowane w BZP, umowa jest zawarta po upływie 14 dni od wysłania ogłoszenia o zamiarze zawarcia umowy
i nie mam pojęcia w czym jest problem, czy to błąd platformy?
Dotyczy zamówienia in-house powyżej progów unijnych. Mam problem z zatwierdzeniem i wysłaniem do publikacji ogłoszenia o wyniku postępowania na platformie e-Zamówienia. Ogłoszenie o zamiarze zawarcia umowy zostało opublikowane w BZP, umowa jest zawarta po upływie 14 dni od wysłania ogłoszenia o zamiarze zawarcia umowy i nie mam pojęcia w czym jest problem, czy to błąd platformy?
0
2022-01-03 12:03 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

przy unijnych ogłoszenie o udzieleniu zamówienia wysyłasz do DUUE, a nie na e-zamówienia, na platformę dasz tylko o wykonaniu umowy. :)
przy unijnych ogłoszenie o udzieleniu zamówienia wysyłasz do DUUE, a nie na e-zamówienia, na platformę dasz tylko o wykonaniu umowy. :)
0
2022-01-03 12:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy