Forum

Powrót Wydzielanie pozycji z jednej częsci

A.

Agnieszka .....

0

Witam,
Ogłosiłam postępowanie gdzie przedmiot zamówienia stanowił 1 część. Dostałam od jednego z Wykonawców wniosek z prośbą o wydzielenie kilku pozycji i utworzeniu w sumie 3 części. Wiem, że od strony chociażby technicznej na platformie e-zamówienia jest to niewykonalne i trzeba by unieważnić postępowanie.
Zastanawiam się na jakiej podstawie prawnej? W związku z art. 137 ust. 7 na podst. art. 256?
I jeszcze od strony przeprowadzania samej procedury jak to zrobić.
Rozumiem, że odpowiadam na wszystkie pytania, w tym zgadzając się na wydzielenie pozycji, po czym na koniec piszę, że w związku z wydzieleniem unieważniam postępowanie?
Czy ktoś już był w takiej sytuacji i może mi podpowiedzieć jak to zrobić?
Z góry dziękuję za pomoc
Witam, Ogłosiłam postępowanie gdzie przedmiot zamówienia stanowił 1 część. Dostałam od jednego z Wykonawców wniosek z prośbą o wydzielenie kilku pozycji i utworzeniu w sumie 3 części. Wiem, że od strony chociażby technicznej na platformie e-zamówienia jest to niewykonalne i trzeba by unieważnić postępowanie. Zastanawiam się na jakiej podstawie prawnej? W związku z art. 137 ust. 7 na podst. art. 256? I jeszcze od strony przeprowadzania samej procedury jak to zrobić. Rozumiem, że odpowiadam na wszystkie pytania, w tym zgadzając się na wydzielenie pozycji, po czym na koniec piszę, że w związku z wydzieleniem unieważniam postępowanie? Czy ktoś już był w takiej sytuacji i może mi podpowiedzieć jak to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc
0
2022-01-03 14:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy