Forum

Powrót umowa w zakresie gospodarki wodnej

A.

Agata .....

47

Zamawiający zawarł umowę z monopolistą w zakresie dostarczania wody i odprowadzania ścieków. Jaką podstawą prawną posługiwać się w zakresie opisu faktury? Wcześniej opisywano na podstawie art 4 pkt 6 starej ustawy, czy jest jakiś przepis który go obecnie zastąpił ?
Zamawiający zawarł umowę z monopolistą w zakresie dostarczania wody i odprowadzania ścieków. Jaką podstawą prawną posługiwać się w zakresie opisu faktury? Wcześniej opisywano na podstawie art 4 pkt 6 starej ustawy, czy jest jakiś przepis który go obecnie zastąpił ?
0
2022-01-04 09:35 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Nie wiem jaka wartość przedmiotu zamówienia ale ja takie dane zamieszczam we wniosku o wszczęcie procedury (niezależnie czy regulaminowa czy ustawowa). Trochę ogranicza to ilość pojawiających się siwych włosów jak dostanie się FV i trzeba ją opisać.
Zerknij na 214.1.1a)
Nie wiem jaka wartość przedmiotu zamówienia ale ja takie dane zamieszczam we wniosku o wszczęcie procedury (niezależnie czy regulaminowa czy ustawowa). Trochę ogranicza to ilość pojawiających się siwych włosów jak dostanie się FV i trzeba ją opisać. Zerknij na 214.1.1a)
0
2022-01-04 10:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy