Forum

Powrót niezgodność oferty z jedz

J.

Jolanta .....

0

Witam
W ofercie na dany Pakiet (zamówienie było podzielone na pakiety) Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia (konsorcjum) złożyli oświadczenie, że następujące usługi stanowiące przedmiot zamówienia wykonają 50% prac w leśnictwie jeden wykonawca i 50% prac drugi wykonawca. Natomiast w Jedzu jeden z nich wykazuje drugiego jako podwykonawcę w części D : Informacja dotycząca podwykonawców (sekcja, którą należy wypełnić jedynie w przypadku gdy instytucja zamawiająca lub przedmiot zamawiający wprost tego zażąda co z tym zrobić wezwać do wyjaśnienia ?
Witam W ofercie na dany Pakiet (zamówienie było podzielone na pakiety) Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia (konsorcjum) złożyli oświadczenie, że następujące usługi stanowiące przedmiot zamówienia wykonają 50% prac w leśnictwie jeden wykonawca i 50% prac drugi wykonawca. Natomiast w Jedzu jeden z nich wykazuje drugiego jako podwykonawcę w części D : Informacja dotycząca podwykonawców (sekcja, którą należy wypełnić jedynie w przypadku gdy instytucja zamawiająca lub przedmiot zamawiający wprost tego zażąda co z tym zrobić wezwać do wyjaśnienia ?
0
2022-01-05 14:43 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Myślę, że ZULusi mogli nie zrozumieć o co biega z tym JEDZem.

Choć to już nie te czasy, kiedy wszystko trzeba było im tłumaczyć, a co niektórym to nawet palcem pokazywać.
Jeżeli JEDZ budzi wątpliwości to wezwij do uzupełnienia (ja zawsze w wezwaniu piszę, dlaczego wzywam - bo nie ma, bo jest złe itp)
Myślę, że ZULusi mogli nie zrozumieć o co biega z tym JEDZem. Choć to już nie te czasy, kiedy wszystko trzeba było im tłumaczyć, a co niektórym to nawet palcem pokazywać. Jeżeli JEDZ budzi wątpliwości to wezwij do uzupełnienia (ja zawsze w wezwaniu piszę, dlaczego wzywam - bo nie ma, bo jest złe itp)
0
2022-01-05 14:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy