Forum

Powrót Ogloszenie o wyniku postępowania

J.

Jolanta .....

0

Witam
Mam problem podpowiedzcie jak liczyć termin 30 dni przy ogłoszeniu o wyniku postępowania gdy w postępowaniu podzielonym na 12 pakietów 6 z nich zostało unieważnionych 05.01.2022 a na 6 będziemy podpisywać umowę tylko to jeszcze chwilę potrwa zanim dojdzie do podpisania od którego momentu mam liczyć te 30 dni od unieważnienia czy dopiero od podpisania umowy?
Witam Mam problem podpowiedzcie jak liczyć termin 30 dni przy ogłoszeniu o wyniku postępowania gdy w postępowaniu podzielonym na 12 pakietów 6 z nich zostało unieważnionych 05.01.2022 a na 6 będziemy podpisywać umowę tylko to jeszcze chwilę potrwa zanim dojdzie do podpisania od którego momentu mam liczyć te 30 dni od unieważnienia czy dopiero od podpisania umowy?
0
2022-01-07 21:49 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Zrobić ogłoszenie o wyniku postępowania na raty, na część unieważnionych i częśc podpisanych .
Zrobić ogłoszenie o wyniku postępowania na raty, na część unieważnionych i częśc podpisanych .
0
2022-01-08 09:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy