Forum

Powrót Ogłoszenie o wykonaniu umowy

A.

Anna .....

37

Postępowanie prowadzone wspólnie przez kilku Zamawiających, umowy podpisywane przez każdego z Zamawiających indywidualnie. Czy ogłoszenie o wykonaniu umowy powinien zamieścić pełnomocnik (jeden z Zamawiających prowadzący postępowanie) czy każdy z zamawiających z osobna z uwagi na to że umowy były podpisywane indywidualnie i każdy z Zamawiających odpowiadał za właściwa realizację swojej umowy.
Postępowanie prowadzone wspólnie przez kilku Zamawiających, umowy podpisywane przez każdego z Zamawiających indywidualnie. Czy ogłoszenie o wykonaniu umowy powinien zamieścić pełnomocnik (jeden z Zamawiających prowadzący postępowanie) czy każdy z zamawiających z osobna z uwagi na to że umowy były podpisywane indywidualnie i każdy z Zamawiających odpowiadał za właściwa realizację swojej umowy.
0
2022-01-10 08:55 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Najprościej (pod względem technicznym - chyba) będzie zamieszczenie ogłoszenia przez podmiot który ogłaszał :-) wszczęcie postępowania.
Chociaż, kto wie, może w ogłoszeniu o wynikach/wykonaniu umowy można się powołać na obce ogłoszenie?
Edit: Po chwili namysłu wydaje mi się, że "chłopcy" z BZP nie przewidzieli takiej możliwości. Ale - może mnie milo zaskoczą?
Najprościej (pod względem technicznym - chyba) będzie zamieszczenie ogłoszenia przez podmiot który ogłaszał :-) wszczęcie postępowania. Chociaż, kto wie, może w ogłoszeniu o wynikach/wykonaniu umowy można się powołać na obce ogłoszenie? Edit: Po chwili namysłu wydaje mi się, że "chłopcy" z BZP nie przewidzieli takiej możliwości. Ale - może mnie milo zaskoczą?
0
2022-01-10 09:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy