Forum

Powrót sprawozdanie roczne - podział zamówienia na części

J.

Justyna .....

9

Uzupełniam tabelę III w sprawozdaniu rocznym: Zamówienia o wartości równej lub przekraczającej progi unijne.
Czy zamówienie podzielone na 3 odrębne części ujmują jako jedno, czy jako trzy?
Zawsze robiłam w sprawozdaniu jako trzy, ale teraz pojawiła się kolumna "liczba części w których udzielono zamówienia" - i nie wiem, co tutaj zaznaczyć..
Uzupełniam tabelę III w sprawozdaniu rocznym: Zamówienia o wartości równej lub przekraczającej progi unijne. Czy zamówienie podzielone na 3 odrębne części ujmują jako jedno, czy jako trzy? Zawsze robiłam w sprawozdaniu jako trzy, ale teraz pojawiła się kolumna "liczba części w których udzielono zamówienia" - i nie wiem, co tutaj zaznaczyć..
0
2022-01-11 10:29 0

J.

Justyna .....

9

Już sama znalazłam odpowiedź tuta - może komuś się również przydaj: https://www.uzp.gov.pl/baza-wiedzy/interpretacja-przepisow/roczne-sprawozdanie-o-udzielonych-zamowieniach-publicznych/pytania-i-odpowiedzi-dotyczace-zasad-sporzadzania-rocznego-sprawozdania-o-udzielonych-zamowieniach (pyt: jakie są zasady sporządzania rocznego sprawozdania w przypadku zamówienia udzielanego w częściach oraz zamówienia udzielanego na podstawie więcej niż jednej umowy)
Zamówienie podzielone na części i kończące się podpisaniem kilku umów - w sprawozdaniu należy zsumować wartość netto wszystkich zawartych umów, postępowanie podzielone na części należy zamieścić w jednym wierszu tabeli.
Już sama znalazłam odpowiedź tuta - może komuś się również przydaj: https://www.uzp.gov.pl/baza-wiedzy/interpretacja-przepisow/roczne-sprawozdanie-o-udzielonych-zamowieniach-publicznych/pytania-i-odpowiedzi-dotyczace-zasad-sporzadzania-rocznego-sprawozdania-o-udzielonych-zamowieniach (pyt: jakie są zasady sporządzania rocznego sprawozdania w przypadku zamówienia udzielanego w częściach oraz zamówienia udzielanego na podstawie więcej niż jednej umowy) Zamówienie podzielone na części i kończące się podpisaniem kilku umów - w sprawozdaniu należy zsumować wartość netto wszystkich zawartych umów, postępowanie podzielone na części należy zamieścić w jednym wierszu tabeli.
0
2022-01-12 08:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy