Forum

Powrót Oświadczenie Wykonawcy dotyczące podstaw wykluczenia

T.

Tomasz .....

0

Nasze oświadczenie dotyczące podstaw wykluczenia wygląda tak:
OŚWIADCZENIA DOTYCZĄCE WYKONAWCY :

1. Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art.108 ust 1 ustawy Pzp.
2. Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art.109 ust 1 pkt 4,5,7 ustawy Pzp.
3. Oświadczam, że zachodzą w stosunku do mnie podstawy wykluczenia z postępowania na podstawie art. …………. ustawy Pzp (podać mającą zastosowanie podstawę wykluczenia spośród wymienionych w art. 108 ust. 1 pkt 1, 2, 5 lub 6 ustawy Pzp). Jednocześnie oświadczam, że w związku z ww. okolicznością, na podstawie art. 110 ust. 2 ustawy Pzp podjąłem następujące środki naprawcze: ....................................................................
Poniżej pisze - * niepotrzebne skreślić
Jeżeli Wykonawca niczego nie skreślił to mogę tak przyjąć , że nie podlega wykluczeniu czy powinien zostać wezwany do poprawienia .
Nasze oświadczenie dotyczące podstaw wykluczenia wygląda tak: OŚWIADCZENIA DOTYCZĄCE WYKONAWCY : 1. Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art.108 ust 1 ustawy Pzp. 2. Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art.109 ust 1 pkt 4,5,7 ustawy Pzp. 3. Oświadczam, że zachodzą w stosunku do mnie podstawy wykluczenia z postępowania na podstawie art. …………. ustawy Pzp (podać mającą zastosowanie podstawę wykluczenia spośród wymienionych w art. 108 ust. 1 pkt 1, 2, 5 lub 6 ustawy Pzp). Jednocześnie oświadczam, że w związku z ww. okolicznością, na podstawie art. 110 ust. 2 ustawy Pzp podjąłem następujące środki naprawcze: .................................................................... Poniżej pisze - * niepotrzebne skreślić Jeżeli Wykonawca niczego nie skreślił to mogę tak przyjąć , że nie podlega wykluczeniu czy powinien zostać wezwany do poprawienia .
0
2022-01-12 13:01 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Jeśli nie wpisze, z jakiej podstawy podlega wykluczenia to ja bym przyjęła. I tak przyjmujemy, bo mamy prawie identycznie skonstruowane oświadczenie.
Jeśli nie wpisze, z jakiej podstawy podlega wykluczenia to ja bym przyjęła. I tak przyjmujemy, bo mamy prawie identycznie skonstruowane oświadczenie.
0
2022-01-12 13:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy