Forum

Powrót Analiza potrzeb i wymagań

M.

Monika .....

15

Witajcie. czy jest konieczność abym przy przetargu nieograniczonym na dostawę energii elektrycznej w okresie 12 miesięcy dokonywała analizy potrzeb i wymagań, kiedy to jest tak oczywiste :)
Jeżeli jest to obowiązek to czy ktoś może mnie poratować taką analizą dot. dostawy energii elektrycznej bądź inną abym mogła sama coś logicznego stworzyć. dziękuje serdecznie za pomoc. Mój adres: rusalka78@interia.pl.
Witajcie. czy jest konieczność abym przy przetargu nieograniczonym na dostawę energii elektrycznej w okresie 12 miesięcy dokonywała analizy potrzeb i wymagań, kiedy to jest tak oczywiste :) Jeżeli jest to obowiązek to czy ktoś może mnie poratować taką analizą dot. dostawy energii elektrycznej bądź inną abym mogła sama coś logicznego stworzyć. dziękuje serdecznie za pomoc. Mój adres: rusalka78@interia.pl.
0
2022-01-14 09:42 0

A.

Andrzej .....

10

Moim zdaniem jest to obowiązek - sami też szukaliśmy jakiegoś wyłączenia ale takowego nie znaleźliśmy i będziemy pisać analizę potrzeb i wymagań.
Moim zdaniem jest to obowiązek - sami też szukaliśmy jakiegoś wyłączenia ale takowego nie znaleźliśmy i będziemy pisać analizę potrzeb i wymagań.
0
2022-01-18 12:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy