Forum

Powrót Informacja z KRK

J.

Jolanta .....

0

Witam
Mam pytanko w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia Zamawiający wzywa Wykonawcę do złożenia informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie:
(a) art. 108 ust. 1 pkt 1 i 2 PZP,
(b) art. 108 ust. 1 pkt 4 PZP, dotyczącej orzeczenia zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne tytułem środka karnego,
(c) art. 109 ust. 1 pkt 2 lit a) PZP,
(d) art. 109 ust. 1 pkt 2 lit b) PZP, dotyczącej ukarania za wykroczenie, za które wymierzono karę aresztu,
(e) art. 109 ust. 1 pkt 3 PZP, dotyczącej skazania za przestępstwo lub ukarania za wykroczenie, za które wymierzona karę aresztu
- sporządzonej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed jej złożeniem,
Czy jeżeli Wykonawca składa nam dokument : zapytanie o udzielenie informacji o osobie z KRK tylko z informacją że nie figuruje w kartotece karnej krajowego rejestru karnego czy taki dokument jest poprawny i wystarczający proszę o pomoc.
Witam Mam pytanko w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia Zamawiający wzywa Wykonawcę do złożenia informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie: (a) art. 108 ust. 1 pkt 1 i 2 PZP, (b) art. 108 ust. 1 pkt 4 PZP, dotyczącej orzeczenia zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne tytułem środka karnego, (c) art. 109 ust. 1 pkt 2 lit a) PZP, (d) art. 109 ust. 1 pkt 2 lit b) PZP, dotyczącej ukarania za wykroczenie, za które wymierzono karę aresztu, (e) art. 109 ust. 1 pkt 3 PZP, dotyczącej skazania za przestępstwo lub ukarania za wykroczenie, za które wymierzona karę aresztu - sporządzonej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed jej złożeniem, Czy jeżeli Wykonawca składa nam dokument : zapytanie o udzielenie informacji o osobie z KRK tylko z informacją że nie figuruje w kartotece karnej krajowego rejestru karnego czy taki dokument jest poprawny i wystarczający proszę o pomoc.
0
2022-01-19 12:35 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

wg mnie wystarczający
wg mnie wystarczający
0
2022-01-19 12:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy