Forum

Powrót Wolna ręka a aspekt społeczny

W.

Wioletta .....

3

Dzień dobry,
Przeprowadziłam postępowanie w trybie podstawowym w którym były 3 kryteria. 1-cena; 2-doświadczenie kadry - 3-askpekt społeczny tj. zatrudnienie niepełnosprawnej osoby lub bezrobotnej . Niestety postępowanie unieważnione - nikt nie złożył oferty. Chcę teraz zastosować tryb z wolnej ręki . Nie mam pomysłu co mam zrobić z Kryterium aspekt społeczny bo przecież tego nie będę negocjować ? Nadmieniam, iż ten aspekt społeczny to niestety wymóg umowy o dofinansowanie z UE. Może Ktoś z Państwa mi poradzi co tym zrobić ?
Z góry dziękuję
Dzień dobry, Przeprowadziłam postępowanie w trybie podstawowym w którym były 3 kryteria. 1-cena; 2-doświadczenie kadry - 3-askpekt społeczny tj. zatrudnienie niepełnosprawnej osoby lub bezrobotnej . Niestety postępowanie unieważnione - nikt nie złożył oferty. Chcę teraz zastosować tryb z wolnej ręki . Nie mam pomysłu co mam zrobić z Kryterium aspekt społeczny bo przecież tego nie będę negocjować ? Nadmieniam, iż ten aspekt społeczny to niestety wymóg umowy o dofinansowanie z UE. Może Ktoś z Państwa mi poradzi co tym zrobić ? Z góry dziękuję
0
2022-01-26 19:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy