Forum

Powrót czekając na godota - ogłoszenie o zamówieniu (znowu coś źle robię?)

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ponarzekam sobie bo i tak nic nie mogę zrobić (czekam):
Zamieściłem plan postępowań.
Próbuję dodać ogłoszenie o zamówieniu.
W polu "Wskaż postępowanie/konkurs: " tylko postępowania zeszłoroczne.
Zrobiłem zgłoszenie i czekam. Ale już mam tego dość. Czegoś nie zrobiłem ? Coś zrobiłem źle? Może trzeba zamknąć stary rok, żeby puściło w nowym? Co jest, do cholery???
Jakoś mi ta strona ezamowień strasznie nie pasuje.
To, że co drugi dzień nie działa to jeszcze mógłbym zdzierżyć - siądę wieczorem, jak wszyscy już śpicie i pozamieszczam co trzeba. Ale to, że takie pierdołki utrudniają życie to mnie do szału doprowadza. Wydrukować planu nie można. Zamieścić ogłoszenia nie można...
Drugie zgłoszenie już im wysłałem dzisiaj :-(
No nie mówcie mi tylko, że w dniu zamieszczenia planu nie można zamieścić ogłoszenia - bo nie uwierzę :-|
Ponarzekam sobie bo i tak nic nie mogę zrobić (czekam): Zamieściłem plan postępowań. Próbuję dodać ogłoszenie o zamówieniu. W polu "Wskaż postępowanie/konkurs: " tylko postępowania zeszłoroczne. Zrobiłem zgłoszenie i czekam. Ale już mam tego dość. Czegoś nie zrobiłem ? Coś zrobiłem źle? Może trzeba zamknąć stary rok, żeby puściło w nowym? Co jest, do cholery??? Jakoś mi ta strona ezamowień strasznie nie pasuje. To, że co drugi dzień nie działa to jeszcze mógłbym zdzierżyć - siądę wieczorem, jak wszyscy już śpicie i pozamieszczam co trzeba. Ale to, że takie pierdołki utrudniają życie to mnie do szału doprowadza. Wydrukować planu nie można. Zamieścić ogłoszenia nie można... Drugie zgłoszenie już im wysłałem dzisiaj :-( No nie mówcie mi tylko, że w dniu zamieszczenia planu nie można zamieścić ogłoszenia - bo nie uwierzę :-|
0
2022-01-27 12:03 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

zarejestrowałeś postepowanie?? jesli nie, to najpierw zarejestruj :) przepatrz dokładnie rozwijaną liste z pozycjami z planu, bo wyświetlają się chyba najpierw zeszłoroczne a dopiero na końcu te z tego roku
zarejestrowałeś postepowanie?? jesli nie, to najpierw zarejestruj :) przepatrz dokładnie rozwijaną liste z pozycjami z planu, bo wyświetlają się chyba najpierw zeszłoroczne a dopiero na końcu te z tego roku
0
2022-01-27 12:11 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy