Forum

Powrót Zmiana SWZ bez pytania Wykonawcy

I.

Ilona .....

0

Pomóżcie bo nie wiem co mam teraz zrobić. Wpłynęło mi pytanie od wykonawcy o zmianę warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający przychylił się do prośby wykonawcy i dokonał zmiany treści SWZ. Jednak w treści zmiany nie załączyłam pytania od Wykonawcy tylko samą zmianę warunku. Co teraz zostawić i nie ruszać czy może dokonać zmiany tej zmiany i dopisać pytanie od wykonawcy?
Pomóżcie bo nie wiem co mam teraz zrobić. Wpłynęło mi pytanie od wykonawcy o zmianę warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający przychylił się do prośby wykonawcy i dokonał zmiany treści SWZ. Jednak w treści zmiany nie załączyłam pytania od Wykonawcy tylko samą zmianę warunku. Co teraz zostawić i nie ruszać czy może dokonać zmiany tej zmiany i dopisać pytanie od wykonawcy?
0
2022-01-28 09:16 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Może -żeby było wszystko lege artis- odpowiedz (poniewczasie) że zmiana została dokonana zgodnie z pismem z dnia...
Bo jesli pytanie w terminie to odpowiedzieć musisz...
A w dokumentacji wewn. ewentualne wyjaśnienie zamieszania. Raczej nic ci nie grozi bo zmianę możesz dokonać przecież samodzielnie.
Ale na pytanie odpowiedz.
Może -żeby było wszystko lege artis- odpowiedz (poniewczasie) że zmiana została dokonana zgodnie z pismem z dnia... Bo jesli pytanie w terminie to odpowiedzieć musisz... A w dokumentacji wewn. ewentualne wyjaśnienie zamieszania. Raczej nic ci nie grozi bo zmianę możesz dokonać przecież samodzielnie. Ale na pytanie odpowiedz.
0
2022-01-28 09:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy