Forum

Powrót rozpoczecie świadczenia usługi

A.

Anna .....

32

Witam,
Chciałam się podpytać o następująca kwestie - W SWZ napisano, ze okres realizacji 24 miesięcy począwszy od dnia 01.03.2022r. - napisano tak, bo okres realizacji poprzedniej umowy kończy się 28.02.2022r. i chcemy mieć ciągłość świadczenia usługi.
Teraz mam dylemat - powpływały pytania i musimy przedłużyć termin składania ofert i nie wiem czy zdążymy z podpisaniem umowy od 01.03.2022r.
Bardzo proszę o podpowiedzi,
-czy bezpiecznie teraz zmienić na okres realizacji zamówienia od dnia popisania umowy - wykreślić począwszy od dnia 01.03.2022r.?
-czy zostawić, i wtedy nic się ewentualnie nie stanie się jak umowa będzie np. od 03 marca?
Będę bardzo wdzięczna za udzielenie podpowiedzi.
Witam, Chciałam się podpytać o następująca kwestie - W SWZ napisano, ze okres realizacji 24 miesięcy począwszy od dnia 01.03.2022r. - napisano tak, bo okres realizacji poprzedniej umowy kończy się 28.02.2022r. i chcemy mieć ciągłość świadczenia usługi. Teraz mam dylemat - powpływały pytania i musimy przedłużyć termin składania ofert i nie wiem czy zdążymy z podpisaniem umowy od 01.03.2022r. Bardzo proszę o podpowiedzi, -czy bezpiecznie teraz zmienić na okres realizacji zamówienia od dnia popisania umowy - wykreślić począwszy od dnia 01.03.2022r.? -czy zostawić, i wtedy nic się ewentualnie nie stanie się jak umowa będzie np. od 03 marca? Będę bardzo wdzięczna za udzielenie podpowiedzi.
0
2022-02-04 10:16 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Jeżeli jest możliwość, to może zmienić i wpisać od dnia zawarcia umowy np. do dnia ....... lub od dnia .... do dnia .... W przypadku udzielania zamówień w celu zapewnienia ciągłości umów, to moim zdaniem można określić konkretny termin obowiązywania umów
Jeżeli jest możliwość, to może zmienić i wpisać od dnia zawarcia umowy np. do dnia ....... lub od dnia .... do dnia .... W przypadku udzielania zamówień w celu zapewnienia ciągłości umów, to moim zdaniem można określić konkretny termin obowiązywania umów
0
2022-02-04 10:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy