Forum

Powrót Badnie ofert

A.

Anna .....

32

Witam,
Chciałam się podpytać, czy można zacząć badać ofertę tzn. chodzi mi głownie o wyjaśnienie treści oferty (dokładnie kosztorysu ofertowego) nie mając zapewnienia czy zostaną zwiększone środki finansowe na sfinansowanie zamówienia?
I możliwe, ze po zapytaniu dot. wyjaśnienia treści oferty, Zamawiający unieważni postępowanie ze względu na brak kasy.
Czy najpierw uzupełniamy kasę, a potem się pytamy i ewentualnie odrzucamy ofertę?
Bedę wdzięczna za podpowiedzi.
Witam, Chciałam się podpytać, czy można zacząć badać ofertę tzn. chodzi mi głownie o wyjaśnienie treści oferty (dokładnie kosztorysu ofertowego) nie mając zapewnienia czy zostaną zwiększone środki finansowe na sfinansowanie zamówienia? I możliwe, ze po zapytaniu dot. wyjaśnienia treści oferty, Zamawiający unieważni postępowanie ze względu na brak kasy. Czy najpierw uzupełniamy kasę, a potem się pytamy i ewentualnie odrzucamy ofertę? Bedę wdzięczna za podpowiedzi.
0
2022-02-04 11:03 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ogólnie najpierw bym oceniał i badał sprawdzał wszystkie oferty, może się okazać że będą jakieś omyłki rachunkowe, poprawki, itp. Istotne jest też to ile trzeba czekać na decyzje o zwiększeniu środków i odpowiednio reagować na bieżąco.
Ogólnie najpierw bym oceniał i badał sprawdzał wszystkie oferty, może się okazać że będą jakieś omyłki rachunkowe, poprawki, itp. Istotne jest też to ile trzeba czekać na decyzje o zwiększeniu środków i odpowiednio reagować na bieżąco.
0
2022-02-04 11:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy