Forum

Powrót TZO

K.

Katarzyna .....

2

Witam,
Mam następującą sytuację: TZO upływa 12.02. W dniu 07.02 wezwałam wykonawców o przedłużenie TZO. Czas na przedłużenie TZO dałam do 10.02.
I teraz moje pytanie, czy wyboru mogę dokonać 11.02 i czy wówczas odrzucam tych co mi nie przedłużyli TZO (bo już wiem, że co najmniej jeden nie przedłuży), bo tak w rzeczywistości wybór oferty nastąpiłby jeszcze w terminie obowiązywania pierwszego TZO.
Termin związania przedłużyłam tak na wszelki wypadek, jakby wykonawca uchylał się od podpisania umowy.
Witam, Mam następującą sytuację: TZO upływa 12.02. W dniu 07.02 wezwałam wykonawców o przedłużenie TZO. Czas na przedłużenie TZO dałam do 10.02. I teraz moje pytanie, czy wyboru mogę dokonać 11.02 i czy wówczas odrzucam tych co mi nie przedłużyli TZO (bo już wiem, że co najmniej jeden nie przedłuży), bo tak w rzeczywistości wybór oferty nastąpiłby jeszcze w terminie obowiązywania pierwszego TZO. Termin związania przedłużyłam tak na wszelki wypadek, jakby wykonawca uchylał się od podpisania umowy.
0
2022-02-09 14:49 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

pomimo wyznaczenia terminu na 10.02 Wykonawcy do 12.02 do północy moga przesłać zgody na przedłużenie TZO, więc nie mozna ich odrzucić 11.02.
pomimo wyznaczenia terminu na 10.02 Wykonawcy do 12.02 do północy moga przesłać zgody na przedłużenie TZO, więc nie mozna ich odrzucić 11.02.
0
2022-02-09 15:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy