Forum

Powrót wynagrodzenie specjalisty ds. zamówień

N.

Nina .....

26

Zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc :)
Negocjuje z szefem podwyżkę...... proszę podzielcie się zarobkami w zamówieniach
Zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc :) Negocjuje z szefem podwyżkę...... proszę podzielcie się zarobkami w zamówieniach
0
2022-02-14 15:58 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Hm, no nie wiem, czy ktoś poda konkretne wynagrodzenie. Tym bardziej, że nasza pensja zależy od wielu czynników: od miejsca pracy ( pracujesz w małej jst, większym urzędzie, sp. z o.o., jak firma jest finansowana?), zajmujesz się sama zamówieniami czy pracujesz w zespole? ile postępowań macie w ciągu roku? krajowe czy unijne? czy zajmujesz się też drobnymi zleceniami? Jak masz zakres obowiązków? to wszystko moim zdaniem wpływa na wysokość wynagrodzenia . jeśli masz poczucie, że zarabiasz za mało (a kto nie ma?/ :;) to śmiało walcz o podwyżkę! Ja najpierw zorientowałam się na rynku pracy - jakie mam możliwości i możliwe zarobki, poszłam po podwyżkę a kiedy jej nie dostałam to zmieniłam pracę - po 20 latach :-) Żyłam w nieświadomości ile można w zamówieniach zarobić :-) Jest ruch na rynku zamówień, brakuje osób z doświadczeniami (przynajmniej na Śląsku) i można fajne warunki wynegocjować.
Powodzenia !!!
Hm, no nie wiem, czy ktoś poda konkretne wynagrodzenie. Tym bardziej, że nasza pensja zależy od wielu czynników: od miejsca pracy ( pracujesz w małej jst, większym urzędzie, sp. z o.o., jak firma jest finansowana?), zajmujesz się sama zamówieniami czy pracujesz w zespole? ile postępowań macie w ciągu roku? krajowe czy unijne? czy zajmujesz się też drobnymi zleceniami? Jak masz zakres obowiązków? to wszystko moim zdaniem wpływa na wysokość wynagrodzenia . jeśli masz poczucie, że zarabiasz za mało (a kto nie ma?/ :;) to śmiało walcz o podwyżkę! Ja najpierw zorientowałam się na rynku pracy - jakie mam możliwości i możliwe zarobki, poszłam po podwyżkę a kiedy jej nie dostałam to zmieniłam pracę - po 20 latach :-) Żyłam w nieświadomości ile można w zamówieniach zarobić :-) Jest ruch na rynku zamówień, brakuje osób z doświadczeniami (przynajmniej na Śląsku) i można fajne warunki wynegocjować. Powodzenia !!!
0
2022-02-15 07:30 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy