Forum

Powrót Oferta dodatkowa w trybie art. 275.1

M.

Marta .....

2

Otrzymałam 2 oferty takie same względem ceny-to było jedyne kryterium. Czy mimo ,że nie przewidziałam negocjacji mogę wezwać o oferty dodatkowe?
Czy przed ewentualnym wysłaniem zaproszenia musze sprawdzać omyłki, czy robie to po otrzymaniu ofert dodatkowych?
Otrzymałam 2 oferty takie same względem ceny-to było jedyne kryterium. Czy mimo ,że nie przewidziałam negocjacji mogę wezwać o oferty dodatkowe? Czy przed ewentualnym wysłaniem zaproszenia musze sprawdzać omyłki, czy robie to po otrzymaniu ofert dodatkowych?
0
2022-02-15 11:20 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Najpierw trzeba poprawić ewentualne omyłki rachunkowe. Zgodnie z Pzp jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert zawierają taką samą cenę to zamawiający wzywa wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez zamawiającego ofert dodatkowych
Najpierw trzeba poprawić ewentualne omyłki rachunkowe. Zgodnie z Pzp jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert zawierają taką samą cenę to zamawiający wzywa wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez zamawiającego ofert dodatkowych
0
2022-02-15 11:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy