Forum

Powrót PRZEDMIOTOWE ŚRODKI DOWODOWE

K.

Krystyna .....

72

CZY WYMIENIONE PONIŻEJ PRZEDMIOTOWE ŚRODKI DOWODOWE MOGĄ ŻĄDAĆ W CIĄGU 5 dni OD NAJWYŻEJ OCENIONEGO - TRYB PODSTAWOWY?
a) Komplet dokumentów wymaganych do rejestracji pojazdu na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.
b) Świadectwa homologacji pojazdu skompletowanego (pojazd bazowy + zabudowa medyczna),
c) Dokumenty potwierdzające dopuszczenie wyrobów medycznych do obrotu i używania w Polsce zgodnie z przepisami ustawy z dnia 20 maja 2010 r. o wyrobach medycznych (Dz. U. z 2019r., poz. 175 ze zm.).
d) Dokument potwierdzający legalizację butli o pojemności 10 litrów.
e) Materiały informacyjne
PO CO "SZARPAĆ" TEGO KTÓRY NIE WIADOMO, CZY WYGRA?
CZY WYMIENIONE PONIŻEJ PRZEDMIOTOWE ŚRODKI DOWODOWE MOGĄ ŻĄDAĆ W CIĄGU 5 dni OD NAJWYŻEJ OCENIONEGO - TRYB PODSTAWOWY? a) Komplet dokumentów wymaganych do rejestracji pojazdu na terenie Rzeczpospolitej Polskiej. b) Świadectwa homologacji pojazdu skompletowanego (pojazd bazowy + zabudowa medyczna), c) Dokumenty potwierdzające dopuszczenie wyrobów medycznych do obrotu i używania w Polsce zgodnie z przepisami ustawy z dnia 20 maja 2010 r. o wyrobach medycznych (Dz. U. z 2019r., poz. 175 ze zm.). d) Dokument potwierdzający legalizację butli o pojemności 10 litrów. e) Materiały informacyjne PO CO "SZARPAĆ" TEGO KTÓRY NIE WIADOMO, CZY WYGRA?
0
2022-02-15 14:23 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

no ja bym chyba nie żądał, a jeśli już to nie wszystkich bo np. na pkt a ) to składa się i faktura :)) a co do b to nie wiem czy od razu mozna dostać homologację na całośc czy są dwie : 1 na pojazd bazowy i dopiero druga po konkretnej zabudowie . ale nie kupowałem to nie będę mieszał :))
no ja bym chyba nie żądał, a jeśli już to nie wszystkich bo np. na pkt a ) to składa się i faktura :)) a co do b to nie wiem czy od razu mozna dostać homologację na całośc czy są dwie : 1 na pojazd bazowy i dopiero druga po konkretnej zabudowie . ale nie kupowałem to nie będę mieszał :))
0
2022-02-15 14:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy