Forum

Powrót Produkty równoważne

MW

Marta Wach

0

Witam. W trakcie realizacji zamówienia po podpisaniu umowy Wykonawca przedkłada mi pismo dotyczące niedostępności oferowanych produktów podanych w ofercie. Następnie przesyła mi pismo i przedkłada produkty równoważne o tych samych parametrach co w formularzu ofertowym. A tym samym zada zmiany wynagrodzenia. Czy to jest w ogóle możliwe ?
Na jaki artykuł mogę się powołać z ustawy?
Witam. W trakcie realizacji zamówienia po podpisaniu umowy Wykonawca przedkłada mi pismo dotyczące niedostępności oferowanych produktów podanych w ofercie. Następnie przesyła mi pismo i przedkłada produkty równoważne o tych samych parametrach co w formularzu ofertowym. A tym samym zada zmiany wynagrodzenia. Czy to jest w ogóle możliwe ? Na jaki artykuł mogę się powołać z ustawy?
0
2022-02-15 16:13 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Moim zdaniem powinien wykonać to za tą cenę co zaoferował, mimo przedłożenia produktów równoważnych o tych samych parametrach co w formularzu ofertowym. Cenę która wskazał w ofercie to ta za która powinien wykonać umowę.
Moim zdaniem powinien wykonać to za tą cenę co zaoferował, mimo przedłożenia produktów równoważnych o tych samych parametrach co w formularzu ofertowym. Cenę która wskazał w ofercie to ta za która powinien wykonać umowę.
0
2022-02-15 16:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy