Forum

Powrót Co zrobić?

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

Mam pytanko.
stan faktyczny: zapytanie do 130.000 zł , zaproszono 4 firmy (publikacji na necie nie było) , otrzymano 5 ofert (jedna od niezaproszonego).
pytanie: czy tą ofertę od niezaproszonego odrzucić czy brać pod uwagę? . Pachnie mi tu "układem wykonawców" tylko niestety nie wiem kto z kim :)
Mam pytanko. stan faktyczny: zapytanie do 130.000 zł , zaproszono 4 firmy (publikacji na necie nie było) , otrzymano 5 ofert (jedna od niezaproszonego). pytanie: czy tą ofertę od niezaproszonego odrzucić czy brać pod uwagę? . Pachnie mi tu "układem wykonawców" tylko niestety nie wiem kto z kim :)
0
2022-02-17 10:57 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

W tym przypadku absolutnie niezaproszonego nie brałbym pod uwagę. Podobnie było kiedyś w PZP w zapytaniu o cenę, odrzucało się oferty wykonawców nie zaproszonych do złożenia oferty. Podobne zapisy najlepiej przenieść na grunt zamówień poniżej 130 000 zł netto.
W tym przypadku absolutnie niezaproszonego nie brałbym pod uwagę. Podobnie było kiedyś w PZP w zapytaniu o cenę, odrzucało się oferty wykonawców nie zaproszonych do złożenia oferty. Podobne zapisy najlepiej przenieść na grunt zamówień poniżej 130 000 zł netto.
0
2022-02-17 11:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy