Forum

Powrót Sprawozdanie z zamówień

J.

Jolanta .....

0

Dzień dobry
Mam pytanie dlaczego jak chce dodać formularz sprawozdania na e- zamówieniach to wyskakuje mi komunikat nie masz uprawnień do wykonania tej akcji? do tej pory nie miałam żadnych problemów z wysyłaniem ogłoszeń itp. o co chodzi pomóżcie
Dzień dobry Mam pytanie dlaczego jak chce dodać formularz sprawozdania na e- zamówieniach to wyskakuje mi komunikat nie masz uprawnień do wykonania tej akcji? do tej pory nie miałam żadnych problemów z wysyłaniem ogłoszeń itp. o co chodzi pomóżcie
0
2022-02-18 09:26 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Proszę wejść w swoje uprawnienia i odznaczyć składanie sprawozdań. Po prawej stronie jest kafelek, tam gdzie pani nadawała uprawnienia tj. PANEL ZARZĄDZANIA - Administrowanie użytkownikami - po prawej stronie trzy kropki - Akcje i tam trzeba dodać uprawnienia do sprawozdań. Opcji składania sprawozdań wcześniej nie było, więc teraz trzeba sobie dodać to nowe uprawnienie.
Proszę wejść w swoje uprawnienia i odznaczyć składanie sprawozdań. Po prawej stronie jest kafelek, tam gdzie pani nadawała uprawnienia tj. PANEL ZARZĄDZANIA - Administrowanie użytkownikami - po prawej stronie trzy kropki - Akcje i tam trzeba dodać uprawnienia do sprawozdań. Opcji składania sprawozdań wcześniej nie było, więc teraz trzeba sobie dodać to nowe uprawnienie.
0
2022-02-18 09:27 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy