Forum

Powrót Sprawozdanie - PPK z 2020 w 2021

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Taka mała gimnastyka - potwierdźcie proszę prawidłowość mojego wnioskowania albo sprowadźcie na ziemię:
Postępowanie wszczęte w 2020 r. kiedy PPK były wyłączone z ustawy Pzp.
Umowa zawarta w 2021.
Umieścić w wierszu IX sprawozdania na sr.uzp.gov.pl? (tak mi się wydaje)
Czy nie ujmować? (tak bym wolał)
Wartość przedmiotu zamówienia - 20 tys.
Edit: I jeszcze dodatkowo: postępowanie na wybór zarządzającego (czy jak to sie nazywało) prowadziła jednostka zewnętrzna na podstawie pełnomocnictwa.
Taka mała gimnastyka - potwierdźcie proszę prawidłowość mojego wnioskowania albo sprowadźcie na ziemię: Postępowanie wszczęte w 2020 r. kiedy PPK były wyłączone z ustawy Pzp. Umowa zawarta w 2021. Umieścić w wierszu IX sprawozdania na sr.uzp.gov.pl? (tak mi się wydaje) Czy nie ujmować? (tak bym wolał) Wartość przedmiotu zamówienia - 20 tys. Edit: I jeszcze dodatkowo: postępowanie na wybór zarządzającego (czy jak to sie nazywało) prowadziła jednostka zewnętrzna na podstawie pełnomocnictwa.
0
2022-02-18 12:16 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Sam sobie chyba odpowiem :-(
Kto dokonał wyboru - bez znaczenia bo umowę podpisywaliśmy (udzielaliśmy zamówienia ) - my.
Ustawa nie obowiązywała ale wartość poniżej 30 tys euro - więc do "dziewiątek"
Zamieszczę w sprawozdaniu za 2021 wg ustawy z 2004 r.
I tak będę zamieszczał dwa postępowania "ustawowe", więc przy okazji jedna liczba...
Ktoś ma może inne zdanie?
Sam sobie chyba odpowiem :-( Kto dokonał wyboru - bez znaczenia bo umowę podpisywaliśmy (udzielaliśmy zamówienia ) - my. Ustawa nie obowiązywała ale wartość poniżej 30 tys euro - więc do "dziewiątek" Zamieszczę w sprawozdaniu za 2021 wg ustawy z 2004 r. I tak będę zamieszczał dwa postępowania "ustawowe", więc przy okazji jedna liczba... Ktoś ma może inne zdanie?
0
2022-02-21 11:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy