Forum

Powrót wezwanie do wyjaśnien - tryb podstawowy (sprzątanie )

D.

Dorota .....

3

Witam,
czy mogę wezwać Wykonawcę o wyjaśnienie treści oferty - kryteria oceny ofert to cena (60% ) i tu Wykonawca wskazał 8 300 zł brutto miesięcznie a drugie kryterium to liczba pracowników z min. 6 miesięcznym doświadczenie (40 %) i tu Wykonawca wskazał 6 osób (maksymalna liczba osób ). Pytanie : czy mogę wezwać Wykonawcę o przedstawienie kalkulacji? ( W SWZ nie mam zapisów, że będę wzywać o kalkulację)
Witam, czy mogę wezwać Wykonawcę o wyjaśnienie treści oferty - kryteria oceny ofert to cena (60% ) i tu Wykonawca wskazał 8 300 zł brutto miesięcznie a drugie kryterium to liczba pracowników z min. 6 miesięcznym doświadczenie (40 %) i tu Wykonawca wskazał 6 osób (maksymalna liczba osób ). Pytanie : czy mogę wezwać Wykonawcę o przedstawienie kalkulacji? ( W SWZ nie mam zapisów, że będę wzywać o kalkulację)
0
2022-02-24 07:44 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak cena budzi twoje wątpliwośći to zawsze możesz wzywać, zapisów w tym temacie w SWZ nie musisz mieć bo stosujesz wprost ustawę
jak cena budzi twoje wątpliwośći to zawsze możesz wzywać, zapisów w tym temacie w SWZ nie musisz mieć bo stosujesz wprost ustawę
0
2022-02-24 07:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy