Forum

Powrót Kryterium oceny ofert - doświadczenie osoby

K.

Karolina .....

86

dzień dobry,
merytoryczni postawili warunek dla doświadczenia osób punktowych w ramach kryteriów oceny ofert, taki, że wykonawca ma dysponować osobą, która będzie uczestniczyć w realizacji zamówienia i która uczestniczyła osobiście w wykonywaniu co najmniej 2 zamówień z zakresu opracowania programu rewitalizacji.
Opis ok, tylko jakoś nie bardzo pasuje mi to słowo "osobiście". Co sądzicie?
dzień dobry, merytoryczni postawili warunek dla doświadczenia osób punktowych w ramach kryteriów oceny ofert, taki, że wykonawca ma dysponować osobą, która będzie uczestniczyć w realizacji zamówienia i która uczestniczyła osobiście w wykonywaniu co najmniej 2 zamówień z zakresu opracowania programu rewitalizacji. Opis ok, tylko jakoś nie bardzo pasuje mi to słowo "osobiście". Co sądzicie?
0
2022-03-04 11:53 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

jeżeli dotyczy osoby to zwrot "osobiście" jest dla mnie logiczny. Jeżeli dana osoba X ma mieć doświadczenie to jak miałaby to wykazać nie osobiście? To jest warunek dotyczący osoby a nie warunek udziału w postępowaniu dotyczący wykonawcy. Wykonawca może dysponować potencjałem innych podmiotów ale osoba posiadająca doświadczenie ma osobiście posiadać doświadczenie...
jeżeli dotyczy osoby to zwrot "osobiście" jest dla mnie logiczny. Jeżeli dana osoba X ma mieć doświadczenie to jak miałaby to wykazać nie osobiście? To jest warunek dotyczący osoby a nie warunek udziału w postępowaniu dotyczący wykonawcy. Wykonawca może dysponować potencjałem innych podmiotów ale osoba posiadająca doświadczenie ma osobiście posiadać doświadczenie...
0
2022-03-04 11:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy