Forum

Powrót Zatrzymanie wadium

N.

Natalia .....

3

Wykonawcy zatrzymane zostało wadium. Postępowanie już się zakończyło z pół roku temu. Są to nasze pieniądze ale czy "księgowo" mają one być jakoś zaksięgowane czy normalnie na paragrafie 097 ?
Nie mam doświadczenia w tym temacie a księgowość mnie dopytuje :)
Wykonawcy zatrzymane zostało wadium. Postępowanie już się zakończyło z pół roku temu. Są to nasze pieniądze ale czy "księgowo" mają one być jakoś zaksięgowane czy normalnie na paragrafie 097 ? Nie mam doświadczenia w tym temacie a księgowość mnie dopytuje :)
0
2022-03-11 13:44 0

A.

Anna .....

Fachowiec 428

moim zdaniem to księgowość jest od tego, żeby prawidłowo sklasyfikować przychód ale widzę, że podobnie jak u mnie oczekują że wszystko im się wskaże żeby było na kogo pokazać palcem jak wyjdzie, że coś jest nie tak. Księgowość jest zawsze nie winna bo dostaje złe informacje.
moim zdaniem to księgowość jest od tego, żeby prawidłowo sklasyfikować przychód ale widzę, że podobnie jak u mnie oczekują że wszystko im się wskaże żeby było na kogo pokazać palcem jak wyjdzie, że coś jest nie tak. Księgowość jest zawsze nie winna bo dostaje złe informacje.
0
2022-03-11 13:47 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy