Forum

Powrót Lakoniczne wyjaśnienienie RNC

I.

Ilona .....

0

Witam,
W związku wątpliwościami Zamawiającego wezwałam wykonawce do złożenia wyjaśnień w sprawie rażąco niskiej ceny dotyczącej elementów składowych. Zastrzeżenie dotyczyły kilku pozycji w kosztorysie o znaczącym znaczeniu. W odpowiedzi Wykonawca wyjaśnił, że w tym pozycjach cytuję: " błędnie wpisano do poszczególnych pozycji. Za omyłkę przepraszamy"
Czy na tej podstawie mogę uznać iż wykonawca nie wyjaśnił rażąco niskiej ceny dotyczącej elementów składowych i mogę odrzucić jego ofertę.
Witam, W związku wątpliwościami Zamawiającego wezwałam wykonawce do złożenia wyjaśnień w sprawie rażąco niskiej ceny dotyczącej elementów składowych. Zastrzeżenie dotyczyły kilku pozycji w kosztorysie o znaczącym znaczeniu. W odpowiedzi Wykonawca wyjaśnił, że w tym pozycjach cytuję: " błędnie wpisano do poszczególnych pozycji. Za omyłkę przepraszamy" Czy na tej podstawie mogę uznać iż wykonawca nie wyjaśnił rażąco niskiej ceny dotyczącej elementów składowych i mogę odrzucić jego ofertę.
0
2022-03-14 11:13 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

no jak dla mnie tak, a w zasadzie potwierdził że jest źle skalkulowana
no jak dla mnie tak, a w zasadzie potwierdził że jest źle skalkulowana
0
2022-03-14 11:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy