Forum

Powrót usługi społeczne powyżej progu

A.

Anna .....

32

Witam,
Usługa społeczna powyzej progu, do oferty nie żądano JEDZ-a, tylko wymagano od Wykonawcy i podmiotu trzeciego (jeżeli dotyczy) oświadczenie z art. 125 ust.1.
Do oferty Wykonawca dołączył zobowiązanie i oświadczenie z art. 125 ust.1 podmiotu trzeciego.
Teraz wzywam Wykonawcę o dokumenty z art. 126 ust.1 i moje pytanie czy również mam żądać od podmiotu trzeciego oświadczenia z art. 125 ust. 1 o aktualności informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy PZP, w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania, dla podmiotu trzeciego?
Witam, Usługa społeczna powyzej progu, do oferty nie żądano JEDZ-a, tylko wymagano od Wykonawcy i podmiotu trzeciego (jeżeli dotyczy) oświadczenie z art. 125 ust.1. Do oferty Wykonawca dołączył zobowiązanie i oświadczenie z art. 125 ust.1 podmiotu trzeciego. Teraz wzywam Wykonawcę o dokumenty z art. 126 ust.1 i moje pytanie czy również mam żądać od podmiotu trzeciego oświadczenia z art. 125 ust. 1 o aktualności informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy PZP, w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania, dla podmiotu trzeciego?
0
2022-03-23 10:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy