Witam, proszę o informację:
w moim przetargu wraz z ofertą należy dołączyć:
1.Oświadczenie, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10 ustawy Pzp.
2.Oświadczenie, że jako podmiot udostępniający Wykonawcy zasoby nie podlegam wykluczeniu
z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10 ustawy Pzp.
3.zobowiązanie podmiotu/ów oddających do dyspozycji wykonawcy niezbędne zasoby
4.oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
składane na podstawie art. 117 ust. 4 ustawy Pzp
a potem na wezwanie:
o przynależności do grupy kapitałowej
wykaz osób
wykaz robót
Moje pytanie czy jeśli wykonawca, którego oferta została najwyżej oceniona wraz z oferta nie dołaczył wymaganych załaczników wraz z oferta , tj.
zobowiązanie podmiotu/ów oddających do dyspozycji wykonawcy niezbędne zasoby i
oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
a dołączył te oświadczenia dopiero wraz z dokumentami na wezwanie Zamawiającego (gdzie nie był o nie wzywany) to uznałam, że jeśli nie dołączył ich w pierwszym etapie wraz z ofertą to uznałam, że Wykonawcy te dokumenty nie dotyczą) to czy teraz ten wykonawca nie jest czasem do odrzucenia?
Witam, proszę o informację:
w moim przetargu wraz z ofertą należy dołączyć:
1.Oświadczenie, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10 ustawy Pzp.
2.Oświadczenie, że jako podmiot udostępniający Wykonawcy zasoby nie podlegam wykluczeniu
z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10 ustawy Pzp.
3.zobowiązanie podmiotu/ów oddających do dyspozycji wykonawcy niezbędne zasoby
4.oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
składane na podstawie art. 117 ust. 4 ustawy Pzp
a potem na wezwanie:
o przynależności do grupy kapitałowej
wykaz osób
wykaz robót
Moje pytanie czy jeśli wykonawca, którego oferta została najwyżej oceniona wraz z oferta nie dołaczył wymaganych załaczników wraz z oferta , tj.
zobowiązanie podmiotu/ów oddających do dyspozycji wykonawcy niezbędne zasoby i
oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
a dołączył te oświadczenia dopiero wraz z dokumentami na wezwanie Zamawiającego (gdzie nie był o nie wzywany) to uznałam, że jeśli nie dołączył ich w pierwszym etapie wraz z ofertą to uznałam, że Wykonawcy te dokumenty nie dotyczą) to czy teraz ten wykonawca nie jest czasem do odrzucenia?
0
2022-03-30 14:53 0