Forum

Powrót Brak w ogłoszeniu informacji o zamówieniach na podstawie art 214 ust. 1 pkt 7- RIO

I.

Ilona .....

0

Witam, mam taki problem od wczoraj mamy kontrol RIO. W jednym z przetargów ( przetarg nieograniczony) które wzięli do sprawdzenia zauważyłam że w ogłoszeniu nie dałam informacji o robotach uzupełniających. Mam jedynie zapisy w SWZ. Jak ewentualnie można tłumaczyć się w takim przypadku? (niestety w ogłoszeniach unijnych nie ma wyszczególnionego miejsca na wpisanie takich danych no i pominęłam taką informację:(
Witam, mam taki problem od wczoraj mamy kontrol RIO. W jednym z przetargów ( przetarg nieograniczony) które wzięli do sprawdzenia zauważyłam że w ogłoszeniu nie dałam informacji o robotach uzupełniających. Mam jedynie zapisy w SWZ. Jak ewentualnie można tłumaczyć się w takim przypadku? (niestety w ogłoszeniach unijnych nie ma wyszczególnionego miejsca na wpisanie takich danych no i pominęłam taką informację:(
0
2022-03-31 14:36 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

a w szacunku były uwzględniane? jeśli nie to po prostu powiesz że w SWZ są przez niedopatrzenie bo ich nie planowałaś.
a jeśli były to chyba pozostaje tylko stwierdzić że to zapis" martwy " bo i tak z niego nie skorzystasz i ich nie udzielisz bo ich nie ma w ogłoszeniu.
Gorzej jeśli ich udzieliliście.
Ale to taka pierwsza myśl, poczekaj może ktoś inny ma wypracowany pomysł :)
a w szacunku były uwzględniane? jeśli nie to po prostu powiesz że w SWZ są przez niedopatrzenie bo ich nie planowałaś. a jeśli były to chyba pozostaje tylko stwierdzić że to zapis" martwy " bo i tak z niego nie skorzystasz i ich nie udzielisz bo ich nie ma w ogłoszeniu. Gorzej jeśli ich udzieliliście. Ale to taka pierwsza myśl, poczekaj może ktoś inny ma wypracowany pomysł :)
0
2022-03-31 14:44 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy