Forum

Powrót No co tak cicho? to może dwa pytanka? (ankieta)

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Jakaś taka cisza w poniedziałek...
To może zadam dwa pytanka:
1. Ile postępowań puściliście z kryterium cena=100%?
Pytam, bo ostatnio miałem trochę przebojów z przekroczeniem kwot i ceną oferty najkorzystniejszej i najtańszej więc po unieważnieniu puściliśmy kolejne postępowanie z ceną jako jedynym kryterium.
A teraz jak oglądam ogłoszenia na ochronę to mi się wydaje, że duża część idzie z 100% cena, mimo, że opisy przedmiotu zamówienia takie trochę "niezabogate"
Stąd moje pytanie (pierwsze). A przy okazji co na takie kryteria obecnie mówią kontrole?
Pytanie drugie:
Ile razy, z premedytacją, wybraliście przy logowaniu się do BZP pracę w kontekście domyślnym, czyli "konto uproszczone"
Bo tak się zastanawiam po co to w ogóle jest?
Jakaś taka cisza w poniedziałek... To może zadam dwa pytanka: 1. Ile postępowań puściliście z kryterium cena=100%? Pytam, bo ostatnio miałem trochę przebojów z przekroczeniem kwot i ceną oferty najkorzystniejszej i najtańszej więc po unieważnieniu puściliśmy kolejne postępowanie z ceną jako jedynym kryterium. A teraz jak oglądam ogłoszenia na ochronę to mi się wydaje, że duża część idzie z 100% cena, mimo, że opisy przedmiotu zamówienia takie trochę "niezabogate" Stąd moje pytanie (pierwsze). A przy okazji co na takie kryteria obecnie mówią kontrole? Pytanie drugie: Ile razy, z premedytacją, wybraliście przy logowaniu się do BZP pracę w kontekście domyślnym, czyli "konto uproszczone" Bo tak się zastanawiam po co to w ogóle jest?
0
2022-04-04 11:18 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Odp. na pyt. 1 - większość, ale ja mam specyficzne zamówienia (sektorówka). Co do kontroli to nie pomogę :-)
Odp. na pyt., 2 - ani razu. Też mnie zastanawia po co jest to konto :-)
Odp. na pyt. 1 - większość, ale ja mam specyficzne zamówienia (sektorówka). Co do kontroli to nie pomogę :-) Odp. na pyt., 2 - ani razu. Też mnie zastanawia po co jest to konto :-)
0
2022-04-04 11:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy