Forum

Powrót Dzielić zamówienie czy nie ?

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
przygotowuję się do ogłoszenia zamówienia w trybie podstawowym bez negocjacji na dostawę wraz z montażem placów zabaw - 2 w formie budowy i 3 w formie przebudowy.
Zadanie będzie z dofinansowaniem z UE - chcę się do niego dobrze przygotować. Podstawowe pytanie pojawia się już na samym początku. Mam podzielić zadanie na części czy nie ?
Podział zdecydowanie utrudniłby nam pracę, bo może okazać się, że będziemy musieli kontaktować się z 5 różnymi Wykonawcami. Z drugiej strony nie chcę aby IZ zarzuciła mi brak podziału zadania.
Chciałabym poznać zdanie osób z większym doświadczeniem.
Dzień dobry, przygotowuję się do ogłoszenia zamówienia w trybie podstawowym bez negocjacji na dostawę wraz z montażem placów zabaw - 2 w formie budowy i 3 w formie przebudowy. Zadanie będzie z dofinansowaniem z UE - chcę się do niego dobrze przygotować. Podstawowe pytanie pojawia się już na samym początku. Mam podzielić zadanie na części czy nie ? Podział zdecydowanie utrudniłby nam pracę, bo może okazać się, że będziemy musieli kontaktować się z 5 różnymi Wykonawcami. Z drugiej strony nie chcę aby IZ zarzuciła mi brak podziału zadania. Chciałabym poznać zdanie osób z większym doświadczeniem.
0
2022-04-06 09:49 0

M.

Malwina .....

10

wystarczy podzial na 2 części
wystarczy podzial na 2 części
0
2022-04-06 10:47 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy