Forum

Powrót negocjacje bez ogłoszenia

A.

Anna .....

32

Witam,
w trybie podstawowym bez negocjacji nie złożono żadnej oferty. Postęp. ze środków unijnych. zastanawiamy się nad trybem negocjacji bez ogłoszenia, czy ktoś może już robił postępowanie tym trybem, czy ktoś się podzieli doświadczeniem - nie wiem czy warto się za ten tryb zabierać czy nie lepiej ponowić postępowanie w TP bez negocjacji ...
Witam, w trybie podstawowym bez negocjacji nie złożono żadnej oferty. Postęp. ze środków unijnych. zastanawiamy się nad trybem negocjacji bez ogłoszenia, czy ktoś może już robił postępowanie tym trybem, czy ktoś się podzieli doświadczeniem - nie wiem czy warto się za ten tryb zabierać czy nie lepiej ponowić postępowanie w TP bez negocjacji ...
0
2022-04-06 14:22 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

bawiłem się tym raz dość dawno temu i szczerze przy budowlance zyskałem może ze trzy , cztery dni. jedyna przewaga że zapraszasz znanych ci wykonawców więc teoretycznie wiesz że nie trafi się przypadkowy gośc i to, że w trakcie negocjacji mozesz rozwiać problemy które pozwolą łatwiej zrealizować
bawiłem się tym raz dość dawno temu i szczerze przy budowlance zyskałem może ze trzy , cztery dni. jedyna przewaga że zapraszasz znanych ci wykonawców więc teoretycznie wiesz że nie trafi się przypadkowy gośc i to, że w trakcie negocjacji mozesz rozwiać problemy które pozwolą łatwiej zrealizować
0
2022-04-06 14:46 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy