Forum

Powrót poinformowanie BGK o wszczęciu postępowania

A.

Anna .....

Fachowiec 132

Czy Waszym zdaniem o wszczęciu postępowania należy poinformować BGK w dniu wszczęcia? Czy można w innym terminie (np. dzisiaj publikuję a informuję w poniedziałek). Przeszukałam regulamin i nie znalazłam żadnego terminu, ale może czegoś nie doczytałam...
Czy Waszym zdaniem o wszczęciu postępowania należy poinformować BGK w dniu wszczęcia? Czy można w innym terminie (np. dzisiaj publikuję a informuję w poniedziałek). Przeszukałam regulamin i nie znalazłam żadnego terminu, ale może czegoś nie doczytałam...
0
2022-04-22 12:10 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

we wstępnej promesie my mamy tylko zapis "przekazanie BGK potwierdzenia ogłoszenia postępowania zakupowego w terminie 6 miesięcy od udostępnienia Wstępnej Promesy zgodnie z wzorem stanowiącym Załącznik nr 7a do Regulaminu". Czyli nie musicie w dniu publikacji :)
Ale prosze sprawdzic u siebie :)
we wstępnej promesie my mamy tylko zapis "przekazanie BGK potwierdzenia ogłoszenia postępowania zakupowego w terminie 6 miesięcy od udostępnienia Wstępnej Promesy zgodnie z wzorem stanowiącym Załącznik nr 7a do Regulaminu". Czyli nie musicie w dniu publikacji :) Ale prosze sprawdzic u siebie :)
0
2022-04-22 12:16 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy