Forum

Powrót Podstawy wykluczenia - obligatoryjne

B.

Beata .....

6

Jak poprawnie powinno wyglądać oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z zastosowaniem nowych podstaw do wykluczenia w zakresie przeciwdziałania wspierania agresji na Ukrainę?
Jak poprawnie powinno wyglądać oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z zastosowaniem nowych podstaw do wykluczenia w zakresie przeciwdziałania wspierania agresji na Ukrainę?
0
2022-04-25 12:40 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ja dodałem po prostu coś takiego (czas pokaże, czy ok):

1) oświadczam/-my, że ww. podmiot nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie
art. 108 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129 ze zm.) oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. poz. 835)
Ja dodałem po prostu coś takiego (czas pokaże, czy ok): 1) oświadczam/-my, że ww. podmiot nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 108 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129 ze zm.) oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. poz. 835)
0
2022-04-25 14:16 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy