Forum

Powrót Kto dokonuję oszacowania przedmiotu zamówienia?

A.

Agnieszka .....

19

Kochani mam takie pytanko kto u was dokonuję oszacowania przedmiotu zamówienia bo moim zdaniem merytoryczni opisują i szacują przedmiot zamówienia pytam ponieważ dziś jedna pani merytoryczna stwierdziła, że ona jest tylko od wpisania czego ile chce, a resztę to ja mam sobie wpisać i oszacować.:( A co Wy myślicie na ten temat ???
Kochani mam takie pytanko kto u was dokonuję oszacowania przedmiotu zamówienia bo moim zdaniem merytoryczni opisują i szacują przedmiot zamówienia pytam ponieważ dziś jedna pani merytoryczna stwierdziła, że ona jest tylko od wpisania czego ile chce, a resztę to ja mam sobie wpisać i oszacować.:( A co Wy myślicie na ten temat ???
0
2022-04-25 14:01 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ty możesz się na tym nie znać - nic Ci oczywiście nie uchybiając, po prostu masz do tego prawo.
Powodzenia życzę np przy robotach budowlanych, ale niektóre dostawy albo usługi również mogą niezorientowanym trochę namieszać.
Najlepiej (dla wszystkich) ustalić to w regulaminie (np wzór wniosku o wszczęcie zawiera pole do wpisania WPZ nad podpisem wszczynającego - czyli merytorycznego).
Ty możesz się na tym nie znać - nic Ci oczywiście nie uchybiając, po prostu masz do tego prawo. Powodzenia życzę np przy robotach budowlanych, ale niektóre dostawy albo usługi również mogą niezorientowanym trochę namieszać. Najlepiej (dla wszystkich) ustalić to w regulaminie (np wzór wniosku o wszczęcie zawiera pole do wpisania WPZ nad podpisem wszczynającego - czyli merytorycznego).
0
2022-04-25 14:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy