Forum

Powrót warunek udziału w postępowaniu - czy można przyjąć takie referencje

M.

Monika .....

0

Dzień dobry,
Wykonawca miał złożyć wykaz robót że wykonał remont, przebudowę lub rozbudowę drogi o wartości X zł. Przesłał referencje że wykonał przebudowę dróg wewnętrznych na terenie Zespołu Szkół czy można uznać takie referencje? Chodzi mi o to że miał wykazać jedną drogę o wartości X . Ja chce uznać ten warunek bo uważam że skoro te drogi zostały wykonane na terenie jednego obiektu to traktuje je jako jedna droga. Proszę o pomoc czy dobrze myślę, jestem początkująca.
Dzień dobry, Wykonawca miał złożyć wykaz robót że wykonał remont, przebudowę lub rozbudowę drogi o wartości X zł. Przesłał referencje że wykonał przebudowę dróg wewnętrznych na terenie Zespołu Szkół czy można uznać takie referencje? Chodzi mi o to że miał wykazać jedną drogę o wartości X . Ja chce uznać ten warunek bo uważam że skoro te drogi zostały wykonane na terenie jednego obiektu to traktuje je jako jedna droga. Proszę o pomoc czy dobrze myślę, jestem początkująca.
0
2022-04-26 09:08 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Moim zdaniem, nalezy to przyjąć.
Moim zdaniem, nalezy to przyjąć.
0
2022-04-26 09:47 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy