Forum

Powrót Ogłoszenie o wyniku postępowania

M.

Marta .....

5

Zgodnie z art. 309 ustawy Pzp muszę zamieścić w terminie nie później niż 30 dni od dnia zakończenia postępowania ogłoszenie o wyniku postępowania zawierającą informację o udzieleniu zamówienia lub unieważnienia postępowania. A co jeśli wybrałam Wykonawcę, ale z pewnych przyczyn jeszcze nie podpisałam umowy ? Z tego co pamiętam w tym ogłoszeniu jest np. data zawarcia umowy, a ja jej jeszcze nie mam podpisanej. Te 30 dni liczy sie od daty podpisania umowy czy wyboru oferty ?
Zgodnie z art. 309 ustawy Pzp muszę zamieścić w terminie nie później niż 30 dni od dnia zakończenia postępowania ogłoszenie o wyniku postępowania zawierającą informację o udzieleniu zamówienia lub unieważnienia postępowania. A co jeśli wybrałam Wykonawcę, ale z pewnych przyczyn jeszcze nie podpisałam umowy ? Z tego co pamiętam w tym ogłoszeniu jest np. data zawarcia umowy, a ja jej jeszcze nie mam podpisanej. Te 30 dni liczy sie od daty podpisania umowy czy wyboru oferty ?
0
2022-05-04 11:40 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

254:
Postępowanie o udzielenie zamówienia kończy się:
1) zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego albo
2) unieważnieniem postępowania.
Do wyboru, do koloru. Kiedyś będziesz musiała zawrzeć umowę lub unieważnić :-)
254: Postępowanie o udzielenie zamówienia kończy się: 1) zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego albo 2) unieważnieniem postępowania. Do wyboru, do koloru. Kiedyś będziesz musiała zawrzeć umowę lub unieważnić :-)
0
2022-05-04 11:44 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy