Forum

Powrót Kryteria oceny ofert

M.

Magda .....

7

Mam kłopot, od strony merytorycznej otrzymałam trzy kryteria oceny ofert w krajówce (usługa utylizacji) cena - 60 %; Odległość od miejsca utylizacji - 20 %; Termin płatności - 20%. Co możemy lub jak zamienić ten termin płatności (wiemy, że nie ma takiego kryterium, bynajmniej nie ma ono sensu). Jakich kryteriów użyliście w utylizacji odpadów? Będę wdzięczna za komentarze.
Mam kłopot, od strony merytorycznej otrzymałam trzy kryteria oceny ofert w krajówce (usługa utylizacji) cena - 60 %; Odległość od miejsca utylizacji - 20 %; Termin płatności - 20%. Co możemy lub jak zamienić ten termin płatności (wiemy, że nie ma takiego kryterium, bynajmniej nie ma ono sensu). Jakich kryteriów użyliście w utylizacji odpadów? Będę wdzięczna za komentarze.
0
2022-05-04 11:55 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ślad węglowy bardzo ważna sprawa.
Czy jesteście w stanie zapłacić o 40% więcej, żeby nie wozić odpadów z przysłowiowej Warszawy do przysłowiowego Białegostoku?
W dzisiejszych czasach - IMHO - do obrony (tzn. ta odległość z udziałem 40%).
Dodatkowo: Pamiętaj, ze samochody jeżdżą na ruską ropę.
Ślad węglowy bardzo ważna sprawa. Czy jesteście w stanie zapłacić o 40% więcej, żeby nie wozić odpadów z przysłowiowej Warszawy do przysłowiowego Białegostoku? W dzisiejszych czasach - IMHO - do obrony (tzn. ta odległość z udziałem 40%). Dodatkowo: Pamiętaj, ze samochody jeżdżą na ruską ropę.
0
2022-05-04 12:18 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy