Forum

Powrót Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - mały problemik

M.

Malwina .....

5

Cześć,

Mam problem: postępowanie jest już zakończone, a umowa podpisana, ale... Robiąc protokół zdałam sobie sprawę z tego, że...:
Publikując ogłoszenie na rb zrobiłam 7 dniowy termin, ale w ten sam dzień zrobiłam ogłoszenie o zmianie ogłoszenia wydłużając termin do 14 dni, ale... K*!QA nie kliknęłam opublikuj ogłoszenie... i do tej pory jest zapisane w wersjach roboczych.

Oczywiście w dniu zmiany terminu opublikowałam na stronie ogłoszenie o zmianie (bez numeru, w ogóle się nie skapnęłam) + modyfikację SWZ + oficjalne info dla Wykonawców.

Dodam, że postępowanie jest w ramach projektu UE, ale finansowane ze środków własnych i jednostka ma się starać o zwrot tych kosztów.

Zatem wielka prośba: co ewentualna kontrola może mi zarzucić? Czy może nałożyć za to korektę? W jakiej wysokości?

Dzięki - taki powrót w wielkim stylu po majówce ;)
Cześć, Mam problem: postępowanie jest już zakończone, a umowa podpisana, ale... Robiąc protokół zdałam sobie sprawę z tego, że...: Publikując ogłoszenie na rb zrobiłam 7 dniowy termin, ale w ten sam dzień zrobiłam ogłoszenie o zmianie ogłoszenia wydłużając termin do 14 dni, ale... K*!QA nie kliknęłam opublikuj ogłoszenie... i do tej pory jest zapisane w wersjach roboczych. Oczywiście w dniu zmiany terminu opublikowałam na stronie ogłoszenie o zmianie (bez numeru, w ogóle się nie skapnęłam) + modyfikację SWZ + oficjalne info dla Wykonawców. Dodam, że postępowanie jest w ramach projektu UE, ale finansowane ze środków własnych i jednostka ma się starać o zwrot tych kosztów. Zatem wielka prośba: co ewentualna kontrola może mi zarzucić? Czy może nałożyć za to korektę? W jakiej wysokości? Dzięki - taki powrót w wielkim stylu po majówce ;)
0
2022-05-04 14:57 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

U mnie podobny problemik skończył się wizytą w komisji ds orzekania o naruszeniu dyscypliny finansów publicznych. Na pociesznie: bez większych konsekwencji (odstąpiono od wymierzenia kary).
Jesli chodzi o kontrolujących "unijnych" to się nie wypowiem.
U mnie podobny problemik skończył się wizytą w komisji ds orzekania o naruszeniu dyscypliny finansów publicznych. Na pociesznie: bez większych konsekwencji (odstąpiono od wymierzenia kary). Jesli chodzi o kontrolujących "unijnych" to się nie wypowiem.
0
2022-05-04 15:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy