Forum

Powrót pismo do wykonawcy

M.

Monika .....

0

dzień dobry,
mam do jednego wykonawcy, który złożył ofertę, 3 różne zapytania/zawiadomienia: wyjaśnienie rażąco niskiej ceny, poprawienie innej oczywistej omyłki oraz uzupełnienie błędnego oświadczenia dot. wykluczeń. Czy mogę te wszystkie zapytania wysłać jednym pismem? Czy trzeba każde z tych pism wysyłać osobno?
dzień dobry, mam do jednego wykonawcy, który złożył ofertę, 3 różne zapytania/zawiadomienia: wyjaśnienie rażąco niskiej ceny, poprawienie innej oczywistej omyłki oraz uzupełnienie błędnego oświadczenia dot. wykluczeń. Czy mogę te wszystkie zapytania wysłać jednym pismem? Czy trzeba każde z tych pism wysyłać osobno?
0
2022-05-06 09:42 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Żeby przejść do wyjaśnień rażąco niskiej ceny to najpierw trzeba poprawić omyłki. Co do oświadczenia jak rozumiem wstępnego to można razem z którymś z tych pism.
Żeby przejść do wyjaśnień rażąco niskiej ceny to najpierw trzeba poprawić omyłki. Co do oświadczenia jak rozumiem wstępnego to można razem z którymś z tych pism.
0
2022-05-06 11:03 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy